MIJN FLUKS WORD LID

Door het verkopen van loten halen we geld op om onze clubkas op peil te houden. We rekenen er op dat alle leden zich weer maximaal inzetten om zoveel mogelijk loten te verkopen. Vraag aan papa en mama, opa en oma, ooms en tantes, buren, vrienden, en andere bekenden om Fluks te steunen door een of meer loten te kopen. Zo houden we met zijn allen het sporten bij Fluks betaalbaar !

De loten kosten 3 euro per stuk. Van ieder verkocht lot gaat 80% (dus 2,40 euro) naar onze clubkas. De lotenverkoop begint op 21 september, en eindigt op 4 november. De trekking is op 19 november. De kopers kunnen mooie prijzen winnen, zoals de hoofdprijs van 100.000 euro (die dit jaar zelfs 2 keer uitgereikt omdat in 2022 de hoofdprijs niet opgehaald is….)

De verkoop van de loten doen we net als de afgelopen jaren online, via een verkooppagina op internet. We gaan dus niet langs de deuren. De link naar de verkooppagina kun je delen met iedereen die een lot wil kopen. Door het aanklikken van de link naar de internet pagina (of scannen van de QR code) komen mensen op onze verkooppagina terecht, en daar kunnen ze hun bestelling plaatsen en betalen. De lotnummers worden naar de mailbox van de koper gestuurd, net als de trekkingsuitslag na de trekking op 19 november.

De link naar onze verkooppagina: Steun Fluks Korfbal - Grote Clubactie.

Je kunt deze pagina ook bereiken door het scannen van de QR code:

 

 

Ook leuk: koop als team (of ouders van een jeugdteam) een superlot voor 150 euro, en maak daarmee maar liefst 50 keer kans op een mooie prijs. De link naar de superlot pagina: Superlot Fluks

QR code:

 

(Ver)kopers alvast bedankt voor jullie inzet en bijdrage, en veel succes !

Actueel

FLUKS KAMPIOENEN NAJAAR 2024

18 oktober 2024 - Afgelopen weekend haalden maar liefst 3 Fluks teams het kampioenschap binnen.

Lees artikel

FLUKS 1 VERLIEST, KAMPIOENSCHAP NAAR MADJOE

13 oktober 2024 - In een zinderende competitiefinale is Fluks er niet in geslaagd het benodigde puntje te halen. Er werd met 17-14 verloren, waarmee Madjoe de titel en promotie naar de 2e klasse binnenhaalde.

Lees artikel

FLUKS 1 BLIJFT ONGESLAGEN

06 oktober 2024 - Na opnieuw een zeer spannende wedstrijd heeft Fluks ook dit weekend zijn wedstrijd gewonnen. In Amsterdam werd Sporting West met 14-16 verslagen.

Lees artikel

FLUKS 1 BOEKT EENVOUDIGE OVERWINNING OP ESDO

29 september 2024 - Na 2 zenuwslopende wedstrijden heeft Fluks dit weekend een eenvoudige overwinning behaald. ESDO werd met ruime marge verslagen: 17-7.

Lees artikel
Sponsors

©2024 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV