MIJN FLUKS WORD LID

De thuiswedstrijd eerder dit seizoen was in gelijkspel geëindigd en ook nu waren de teams aan elkaar gewaagd. Sporting West begon sterk en liep uit naar een 6-2 voorsprong. Fluks zette een tandje bij en speelde vooral verdedigend erg sterk, waardoor het gat gedicht kon worden. Vlak voor rust kwamen zij met 6-6 langszij.

De tweede helft verliep zeer spannend. Keer op keer nam Fluks een puntje voorsprong, en kwamen de Amsterdammers weer op gelijke hoogte. Met nog 3 minuten te gaan sloeg Fluks een beslissend gaatje, en werden de punten veilig gesteld.

Na afloop ging het vooral over volgende week. Dan staat de laatste wedstrijd van de competitie op het programma. In Rijnsburg gaat Fluks de strijd aan met Madjoe. Bij winst of gelijkspel is Fluks kampioen, maar bij verlies gaat de titel naar de Rijnsburgers. Een do-or-die wedstrijd die waarin het er ongetwijfeld fanatiek aan toe zal gaan.
We rekenen op veel support van Fluks´ers, kom allemaal kijken en aanmoedigen. De wedstrijd in Rijnsburg begint om 15:30.

Actueel

FLUKS KAMPIOENEN NAJAAR 2024

18 oktober 2024 - Afgelopen weekend haalden maar liefst 3 Fluks teams het kampioenschap binnen.

Lees artikel

FLUKS 1 VERLIEST, KAMPIOENSCHAP NAAR MADJOE

13 oktober 2024 - In een zinderende competitiefinale is Fluks er niet in geslaagd het benodigde puntje te halen. Er werd met 17-14 verloren, waarmee Madjoe de titel en promotie naar de 2e klasse binnenhaalde.

FLUKS 1 BOEKT EENVOUDIGE OVERWINNING OP ESDO

29 september 2024 - Na 2 zenuwslopende wedstrijden heeft Fluks dit weekend een eenvoudige overwinning behaald. ESDO werd met ruime marge verslagen: 17-7.